Afficher ce site en français | View this website in English

Stoffen Spektakel Beurs

Dit evenement is afgelopen.

De grootste stoffenbeurs van België komt dit voorjaar weer naar Expo Hasselt.

Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffengebied kan je hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om jouw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zal je nergens anders vinden!

Op het Stoffen Spektakel wordt er door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd hoe je het best kleding kan vervaardigen met de nieuwste machines. Deze naaimachinedealer neemt een grote collectie mee met verschillende naaimachinemerken. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om je te tonen hoe je jezelf nog beter kan scholen in het verwerken van kleding.

Het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk.
De toegang is gratis.

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat je afreist altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor eventuele veranderingen.

Open van 9.30 tot 17.00 uur.

Kalender

wo 19.09.2018

Deuren - 09:30
Aanvang - 09:30

Expo Hasselt

wo 13.03.2019

Deuren - 09:30
Aanvang - 09:30

Expo Hasselt

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Stoffen Spektakel" wordt georganiseerd door Stoffen Spektakel